Sider

Velkommen

Denne blok henvender sig først og fremmest til undervisere på de gymnasiale uddannelser.
Jeg vil fokuserer på undervisningens eller læringens forskellige aspekter. Herunder en kritisk anvendelse af IKT og forskellige strategier for læring og undervisning.
Derudover vil jeg også skrive lidt om mit multiværktøj fra Appel: iPad.


mandag den 30. september 2013

Optage PowerPoint

Det er muligt at optage en PowerPoint og afspille den bagefter. I forbindelse med optagelsen kan man indtale gennemgangen. Selve optagelsen kan så ses igen og igen. Man kan også bede eleverne om at producere en PowerPoint med voiceover, som fx kun må vare tre minutter og indeholde fx 6 dias. 
Når man ønsker at tilføje lidt ekstra, kan man eksportere filen til et andet program som fx iMovie eller Movie Maker. Så bliver ens produktion en rigtig lille film.

Jeg arbejder med en MacBook Pro og anvender både Keynote (Mac's eget præsentations program) og Power Point. Især Power Point til Mac har en rigtig god service, når der skal optages et diasshow. 

I de andre udgaver er optagelsen en smule mindre præcis og lidt vanskeligere at styre, men det kan sagtens lade sig gøre. Det er også muligt at anvende programmer som fx QuickTime Player til at optage hvad der sker på skærmen fx en Power Point. Bagefter kan man redigere filmen og tilpasse den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar